Geeks Gone Wild

Billetsalget til Nordjyllands største LAN- og esports event starter lørdag den 29. september!

Geeks Gone Wild fortsætter succesen med et brag af endnu en esports event i Gigantium, den 25.-27. januar 2019. Med plads til 1.500 deltagere bliver det den største af sin slags.

I løbet af de tre dage vil deltagerne dyste mod hinanden i spil som Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends og PlayerUnknown's Battlegrounds. Samtidig vil der også være mulighed for at besøge de mange stande rundt om i Gigantium og følge finalerne i turneringerne på storskærm med plads til knap 2.500 tilskuere.

Lasse Kjær, fra arrangøren Lan Team Nord, fortæller: “Vi glæder os helt vildt. Vi tør godt love, at det bliver den fedeste esports event til dato. Der bliver både afholdt en professionel og en semi-professionel turnering i CS:GO. Hele arrangementet kan opleves online, da der hele weekend castes og streames internationalt, men skal man have alle effekter og stemningen med skal den opleves fysisk i Gigantium.”

Succesen fra sidste Geeks Gone Wild var ikke til at tage fejl af. Ca. 1.000 gamere deltog og spillede i Gigantium hele weekenden, der var 1.100 dagsgæster og i løbet af weekenden fulgte over 70.000 med online på streamingtjenesten Twitch.

Om sidste års resultater fortæller Lasse Kjær: ”Vi er enormt stolte af sidste års resultater, her havde vi en event, hvor teknikken spillede og tidsplanen holdt. Nu finpudser vi det og sørger, for at vi igen kan skabe en event for både den danske elite og alle øvrige gamere. “

Med en billet i hånden får man en plads i Gigantium alle tre dage, hvor man kan deltage i de mange turneringer og konkurrencer. Ydermere kan der tilkøbes gode solide måltider, GGW kiosken i hallen tilbyder som altid kolde drikkevarer og snacks til yderst favorable priser.

Billetterne kan købes på www.ggw.dk.

Lan Team Nord afholdte Geeks Gone Wild for første gang tilbage i 2005 for bare 30 gæster i Fjellerad hallen. Dengang var ambitionen en dag at kunne få lov at lave arrangementet i Gigantium. Med den vedvarende udvikling i arrangementet, tog eventen endelig skridtet og rykkede tættere på Aalborg i større rammer, nemlig til Gistrup Hallen, hvor der i 2017 blev udsolgt med 572 gæster til Geeks Gone Wild #22. Det ledte til, at de i 2018 satsede stort og endelig opnåede drømmen om at nå Gigantium, herfra fortsætter vi succesen i 2019.

FØLG os og bliv opdateret

 OP