Videnskabsmødet 2020 - Aflyst

Kom til Videnskabsmødet 2020

DR Viden og Aalborg Universitet inviterer til nogle spændende dage den 1. - 3. oktober, hvor Videnskabsmødet 2020 afholdes.

Lørdag den 3. oktober er dørene åbne for alle, der har lyst til en lærerig dag spækket med spændende aktiviteter for alle aldre. I løbet af dagen kan du blandt andet:

  • møde forskere fra hele landet
  • se P1-programmerne Brinkmanns Briks og Kortsluttet live
  • hjælpe Ramasjang med at redde fuglene
  • opleve elektromagnetismens kræfter
  • stifte bekendtskab med ny forskning og banebrydende videnskab

Videnskabsmødet vil denne dag foregå i AAU's bygning, CREATE, på havnefronten i Aalborg.

Som altid er det gratis at deltage i alle Videnskabsmødets aktiviteter.

Programmet vil løbende blive opdateret. Du kan følgende med i seneste nyt på FacebookInstagram og på Videnskabsmødet.dk   

Det sker ellers under Videnskabsmødet 2020

  • Torsdag den 1. oktober vil skoleklasser fra hele regionen blive inviteret til særlige undervisningsforløb på AAU med DR's teknologiprojekt Ultra:bit, som i år kommer til at handle om den danske natur.
  • Fredag den 2. oktober kulminerer projektet "Youth Go Green" på Videnskabsmødet, efter gymnasieelever har arbejdet på cases fra lokale virksomheder med sparring fra AAU-studerende siden Bæredygtighedsfestivalens start i september. Læs mere om samarbejdet mellem Videnskabsmødet og Bæredygtighedsfestivalen her 

Som en konsekvens af coronapandemien kommer Videnskabsmødet i år til at foregå i mindre skala end sidste år, så videnskabsmødet kan tilpasses efter myndighedernes anvisninger, efterhånden som de opdateres. Det er naturligvis af højeste prioritet for arrangørerne, at alle kan føle sig trygge ved at besøge Videnskabmødet 2020. Derfor er de i dialog med myndighederne for at sikre, at alle retningslinjer overholdes.

Tid og sted: 1. - 3. oktober, CREATE Bygningen på havnefronten

FØLG os og bliv opdateret

 OP